Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Klæd hele familien varmt på, når I skal på vintertur

Når det er vinter og koldt udenfor, er det vigtigt, at I klæder jer varmt, når familien skal på tur. Det gælder især for familiens yngste medlemmer, som helst ikke skal komme til at fryse, når I befinder jer udenfor i vintermånederne. Se her, hvordan I klæder jer varmt og behageligt, så alle kan komme med på tur.

Det er vigtigt at klæde sig efter vejret. Som bekendt, er der ikke noget, der hedder dårligt vejr – kun dårlig påklædning. Det er væsentligt at huske på, når det er vinter, og hele familien skal på tur ud i det snedækkede (eller i hvert fald kolde) snelandskab.

Først og fremmest er det vigtigt at tænke på, at børnene bliver klædt på, så de kan modstå vinterkulden. De har ikke mulighed for selv at klæde sig på, og derfor er det de voksnes ansvar, at børnene har den rigtige påklædning på.

Termotøj holder børnene varme

Det er en god idé at investere i termotøj til børn, hvis du vil være sikker på, at familiens yngste medlemmer ikke kommer til at fryse, når de er udenfor. Du kan eksempelvis vælge et sæt med både termojakke og bukser – eller du kan vælge at investere i en heldragt.

Ligegyldigt, hvad du vælger, er du sikker på, at termotøj beskytter mod både kulde og vind. Det varmer godt og beskytter kroppens mere følsomme områder som eksempelvis knæ, mave og numse. Herudover er termotøj i de fleste tilfælde både komfortabelt, let og blødt, samtidig med at det er fremstillet af et åndbart materiale, som gør, at barnet ikke kommer til at svede.

Termotøj består af isolerende materialer

Termotøj handler om effektiv regulering af varmen. Når du giver dit barn termotøj på, bevares kropsvarmen, som samtidig beskytter mod nedkøling. Termo er både isolerende og åndbart, og i visse tilfælde kan du også få vandafvisende termotøj.

Det er derfor ideelt at bruge termotøj i perioder, hvor det er koldt udenfor. En varm vinterjakke eller flyverdragt kan hurtigt blive for varm for barnet, mens termotøj automatisk regulerer varmen, da det er åndbart – og så begynder barnet heller ikke at svede, så huden bliver fugtigt, hvilket kan sætte gang i en nedkøling.

Et alternativ til termotøj kan være lag-på-lag-metoden, som går ud på, at du klæder barnet efter 3-lags-princippet. Det består, som navnet antyder, af tre lag – det inderste, som er fugttransporterende, det mellemste, som er isolerende, og det yderste lag, som er beskyttende.