Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

3 modeitems, der går godt sammen med en flyverdragt

En flyverdragt er ikke længere bare noget, der er forbeholdt børn og unge. Det er et vaskeægte modeitem, som selv de mest celebre kvinder iklæder sig. Herunder følger en oversigt over tre forskellige modeitems, som går fremragende sammen med flyverdragten til kvinder.

#1: Solbriller

Solbriller er en accessory, som aldrig nogensinde går af mode – og de passer perfekt sammen med flyverdragter. Hvis du er i tvivl om, hvilke solbriller du skal iklæde dig, så er der rig mulighed for at finde et par, som passer til, da langt de fleste solbriller passer til flyverdragter, som har et spraglet look, men du kan også bruge dem til mere stilrene modeller.

Du kan derfor både bruge klassiske Wayfarer-solbriller fra Ray-Ban eller en John Lennon-briller, men du kan også bruge nogle lidt mere flippede modeller. Det er i sidste ende udelukkende fantasien, som sætter grænserne for, hvilke solbriller som passer sammen med flyverdragten. Overvej eksempelvis, hvilket signal du vil sende.

#2: Taske

En taske er et modefænomen, som aldrig går af mode. Dametasken er især noget, som har pryder podier og catwalks til modeshows over hele verden igennem årtier. Derfor er der rig mulighed for at skabe et unikt look, hvis du kombinerer en flyverdragt med en smuk dametaske – og her er det igen kun fantasien, der sætter grænserne.

Du kan eksempelvis vælge en smart taske fra DAY ET eller et andet brand, som du synes om. Der er mange muligheder, men hvis du vil give dit outfit noget kant og personlighed, er det en god idé, at du overvejer, hvilken taske der er den rigtige. Vælg én, som passer til dig og til den anledning, du skal bære outfittet i.

#3: Smykker

Øreringe, halskæder, armbånd og stort set alle andre smykker er lige nu mere på mode end nogensinde før – og det er ikke udelukkende kvinder, der må bære smykker længere. Der findes masser af smarte unisex-smykker og smykker, som specifikt henvender sig til mænd. Derfor er smykker fremragende sammen med en flyverdragt, uanset om du er mand eller kvinde.

Du kan med garanti finde et smykke, som passer til din flyverdragt, men vælge et smykke, som matcher dig og din personlighed. Hvis du går efter et bestemt udtryk, er det en god idé at vælge et smykke, som matcher det specifikke udtryk – eksempelvis et nittearmbånd eller -halskæde, hvis du går efter et mere punket og spraglet look.